BALI SPA & MASSAGE BRAGADIRU a luat fiinta din dorinta de a va oferi o pauza, un moment de respiro, un motiv de evadare din rutina si haosul cotidian. Aici va veti reincarca bateriile si veti gasi resursele de a merge mai departe. Specialiştii noştri sunt gata să va ofere consilierea de care aveti nevoie pentru a avea un corp tonifiat şi sanatos si o stare de bine! Va aşteptăm cu o gamă variata de tratamente corporale, ritualuri si diverse tipuri de masaj, proceduri de recuperare medicala, totul pentru a fi in cea mai buna forma!

Detaliile fac diferenţa, si cu totii stim acest lucru! De aceea clienţii noştri vor beneficia de experienta terapeutelor noastre profesioniste din Asia , specializate in tehnici asiatice de relaxare, se vor relaxa cu muzică de bună calitate şi aromoterapie cu ajutorul unor esenţe deosebite. Aromoterapia însoţeşte majoritatea ritualurilor şi tratamentelor!

Nu credem doar în relaxarea sau tonifierea corpului, ci şi în beneficiile psihice extraordinare ale tratamentelor SPA, ce îmbină farmecul orientului şi ştiinţa occidentului!

Vizitati-ne in locatia noastra din Bragadiru si veti gasi un spatiu cald, primitor, cu o atmosfera relaxanta si o energie pozitiva. Veti fi intampinati cu zambet si grija, veti fi tratat cu atentie si afectiune si va veti putea bucura de relaxare fizica si mentala.

 

BALI SPA & MASSAGE BRAGADIRU

Oaza ta de relaxare aproape de casa.