1. Masaj cu ventuze si ghimbir
Terapia cu ventuze oferă mai multe avantaje, printre care și faptul că ajută la promovarea fluxului sanguin și la creșterea circulației sângelui la nivelul mușchilor și țesuturilor, la aprovizionarea cu oxigen a celulelor, la înlăturarea nodurilor și.la eliberarea și scurgerea excesului de fluide și toxine. Terapia cu ventuze se bazează pe convingerea că folosirea aspirației sau a vidului pe anumite puncte ale corpului unui pacient poate ajuta la eliminarea obstrucțiilor în căile energetice naturale din interiorul corpului și, prin urmare, la vindecarea bolilor.
- stimulează sistemul imunitar;
- atenuează durerile şi contracţiile musculare
- îmbunătățește circuitul sangvin
- îmbunătățește imunitatea organismului prin eliminarea toxinelor
- reduce inflamațiile
- calmează sistemul nervos
- elimină blocajele și nodulii din țesuturi
- relaxează
- îmbunătățește starea generală de sănătate și buna-dispoziție
Masajul cu ventuze si ghimbir nu are contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă. De asemenea trebuie tinut cont de faptul ca acest tip de masaj provoaca si vanatai care dureaza intre 2 si 4 zile
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
220/310 RON
2. Masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic nu doare, fiind în acelaşi timp eficient! Poate fi manual sau cu bete de bambus.Ai încredere în specialiştii noştri! Spre deosebire de alte tipuri de masaj, terapeutul acţionează insistent asupra zonelor problematice. Acest masaj vizează zonele afectate, cum ar fi : coapse, fese, abdomen, braţe. Deşi intensitatea masajului este sporită, nu se ajunge însă la senzaţia propriu-zisă de durere. Concepţia potrivit căreia masajul anticelulitic s-ar baza pe ,,strivirea” celulelor grase şi că ar trebui să fie cât mai dureros este complet greşită ! Numeroase studii, realizate de medici şi specialişti, demonstrează faptul că volumul celulelor grase scade numai prin reactivarea circulaţiei !
Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului anticelulitic pe care o doreşti! Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja ,,durere”. In timpul masajului se folosesc crème si uleiuri speciale care intensifica efectul si reda pielii elasticitatea si efectul catifelat.
În completarea masajului anticelulitic, încearcă şi alte metode de combatere a acestei afecţiuni: xbody, electrostimulare, o dietă adecvată şi sa faci mişcare în mod regulat!
elimină celulita şi previne reapariţia ei;
reducerea ţesutului adipos; scade circumferinţa corporală;
imbunătăţeşte elasticitatea si aspectul pielii;
eliminarea toxinelor; menţinearea unui bun tonus muscular;
stimulează circulaţia;
previne şi ameliorează semnele îmbătrânirii;
combaterea stresului
Masajul anticelulitic este contraindicat în caz de: boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, boli de piele, sarcină, perioadă menstruală abundentă, boli oncologice
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
3. Masaj reflexogen
Terapeutul masează în special talpa piciorului, considerată o „harta” a organelor umane. Prin masarea tălpilor, întregul corp resimte un fluid energetic special. Acţionând asupra acestor centri nervoşi, se influenţează întregul organism. De asemenea, se efectuează şi masarea palmelor, pe acelaşi principiu.Reflexoterapia are la bază ideea că îmbolnăvirile şi stările negative de tot felul se datorează apariţiei unor zone cu dezechilibru energetic în organism. Masajul specific duce la stimularea unor centri nervoşi, care ajuta la refacerea armoniei energetice.
Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului reflexogen pe care o doreşti !
Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor sau senzaţiile de gâdilare în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja un discomfort. Masajul Reflexogen produce, la început, o uşoară senzaţie de gâdilare, mai ales până ce corpul se obişnuieşte cu această terapie, dar nu trebuie să creeze discomfort.
detoxifierea organismului;
deblochează traseul renal;
ameliorează problemele digestive;
eliminarea retenţiei de lichide;
ajută la reglarea funcţiilor endocrine;
ameliorează sindromul pre-menstrual;
combaterea cauzelor care duc la apariţia celulitei;
combaterea stresului şi a efectelor oboselii cornice.
Masajul reflexogen este contraindicat în caz de: insuficienţe renale acute, insuficienţe hepatice acute, hipertensiune, hipotensiune, tensiune arterială oscilantă, hemoragii, infarct miocardic, varice voluminoase şi inflamate, ulcer varicos, hemoragii, infecţii cutanate, răni, boli de piele, sarcină.
Durată masaj
30'/60'
Preț
170/240 RON
4. Masaj suedez
Acesta este un tratament prin masaj care încălzește și îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea.Masajul suedez, numit şi ,,clasic”, este cea mai populară formă de masaj practicată astăzi în Europa şi America de Nord. Este similar celui de relaxare, dar se pune un accent mai mare pe latura terapeutică, pentru detensionarea zonelor solicitate – spate, gât, umeri, gambe. Masajul suedez se efectuează pe întregul corp – cap, spate, gât, umeri, braţe, picioare, talpa piciorului. Terapeutul va aplica o combinaţie de manevre specifice masajului clasic (efleuraj, petrisaj, fricţiune, tapotament, vibraţie), cu o intensitate medie. Masajul suedez este mai accentuat decât cel de relaxare, dar mai uşor în comparaţie cu cel anticelulitic sau cu alte metode.
Terapeutul poate iniţia mişcări ale articulaţiilor pe o parte sau pe ambele părţi ale corpului, precum: întinderi uşoare, rotaţii uşoare etc. Acestea au rolul de a flexibiliza articulaţiile rigide. Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului suedez care ţi se potriveşte!
îmbunătăţirea metabolismului;
accelerarea procesului de detoxifiere a organismului;
combate stresul şi insomnia;
indepărtează efectele neplăcute ale oboselii cornice;stimulează circulaţia;
intăreşte sistemul imunitar;atenuează durerile şi contracţiile musculare;
ajută la îmbunătăţirea elasticităţii pielii;
efect de modelare şi menţinere a siluetei pe termen lung
Masajul suedez nu are, în general, contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi neapărat şi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă.
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
5. Masaj cu bete de bambus
Tijele sau ,,beţele” de bambus, de diverse dimensiuni, special netezite sunt folosite ca accesorii de masaj. Beţele au mărimi diferite în funcţie de părţile corpului unde se efectuează masajul. Bambusul este un material uşor, flexibil, care poate să fie manipulat cu uşurinţă. Cu ajutorul acestor accesorii, terapeutul efectuează diverse manevre de masaj – fricţiuni uşoare, manevre de rotire, de alunecare, presiuni de intensităţi variate. Masajul cu bambus are un efect revigorant deosebit! Echivalează cu mersul la sală, alergatul sau înotul! Acest tip de masaj acţionează în profunzime asupra muşchilor şi presupune efectuarea unor manevre mai complexe decât în cazul masajelor clasice. De aceea, efectul său este unul cu adevărat ,,magic” – se elimină celulita şi se tonifiază musculatura, dar, în acelaşi timp, corpul este detensionat şi se induce, treptat, o stare de relaxare.
eliminarea toxinelor;
eliminarea celulitei şi prevenirea reapariţia sale;
tonifiere şi lifting corporal;
push-up (ridicare) pentru muşchii fesieri;
reducerea ţesutului adipos;
scade circumferinţa corporală (scad măsurile hainelor!);
imbunătăţeşte elasticitatea pielii;
tratarea vergeturilor;
drenaj limfatic;
intensificarea micro-circulaţiei
Masajul cu beţe de bambus este contraindicat în caz de: varice, vase sparte, boli de piele, boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, sarcină, mămici care alăptează, perioadă menstruală abundentă.
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
6. Masaj prenatal
Masajul prenatal este similar celui de relaxare, dar presupune o tehnică diferită. Clienta este aşezată în poziţii adecvate trimestrului de sarcină în care se află. Masajul prenatal se face numai cu uleiuri naturale, fără coloranţi sau conservanţi. Masajul conferă elasticitate muşchilor suprasolicitaţi în timpul sarcinii. În plus, efectuarea unui masaj, în cel de-al doilea sau chiar şi în cel de-al treilea trimestru de sarcină, pregăteşte corpul pentru naştere. Masajul favorizează un travaliu mai scurt şi mai puţin dureros.
Trupul tău va continua să fie tonifiat şi să nu-şi piardă vigoarea, având în vedere că după naştere nu vei putea să-ţi iei concediu de la ,,jobul de mamica”! Te aşteaptă o altă perioadă stresantă, datorită nevoilor speciale şi cerinţelor unui bebeluş. Pregăteşte-te din timp!
În timpul sarcinii, apar edeme sau umflături ale încheieturilor, cauzate de îngreunarea circulaţiei şi de creşterea presiunii, exercitate asupra vaselor de sânge, de către uterul care se tot măreşte.
Masajul combate edemele! Masajul stimulează ţesutul moale şi reduce, astfel, acumularea de fluide la nivelul articulaţiilor. Corpul tău se transformă vertiginos în această perioadă. Presiunea uterului cauzează tensiune la nivelul muşchilor pelvieni şi ai spatelui, afectând şi alţi muşchi. Şedinţele regulate de masaj prenatal diminuează semnificativ durerile musculare din timpul sarcinii.
Masajul prenatal îmbunătăţeşte calitatea somnului, te scapă de anxietate şi de simptomele depresive. În plus, această terapie are efcete benefice şi pentru micuţul din pântecele tale, calmându-l şi ajutându-l să se dezvolte mai bine.
Bali Spa & Massage Bragadiru îţi pune la dispoziţie o gamă variată de uleiuri naturale relaxante şi parfumate, cu ingrediente esenţiale, fără conservanţi sau coloranţi!
Masajul prenatal nu are, în general, contraindicaţii, dar este necesar un aviz scris de la medicul de familie sau de la medicul obstetrician pentru efectuarea sa. Fiecare viitoare mămică este unică. Întreabă-ţi medicul dacă tu poţi face masaj prenatal şi vino la salon cu avizul său!
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
7. Masaj cu roci vulcanice/ pietre calde
Este un masaj de echilibrare și întinerire, iar pietrele poziționate pe punctele energetice cheie vă vor relaxa și vă vor deschide meridianele, în timp ce uleiul pentru aromaterapie vă va relaxa. Terapia cu pietre calde îndepărtează tensiunea, calmează sufletul, eliberează toxinele din organism și stimulează circulația și metabolismul. Terapeuții noştri profesioniști vă vor face un masaj personalizat cu ajutorul pietrelor încălzite. Căldura pietrelor relaxează mușchii, permițându-i terapeutului să ajungă la straturile profunde. Vasele de sânge se dilată, stimulând circulația sângelui în organism.
Pietrele pentru masaj pot fi plasate astfel:
- pe coloana vertebrala;
- pe regiunea abdominala;
- pe piept;
- pe fata;
- pe palme;
- pe picioare;
- pe degete.
Terapeutii pozitioneaza pietrele incalzite in zonele dorite, in timp ce maseaza corpul folosind diferite tehnici de masaj suedeze, cum ar fi: loviturile lungi, miscarile circulare, vibratiile, tapotajul si framantarea.
Pentru a preveni arsurile, exista intotdeauna o bariera, cum ar fi un prosop, intre pietrele de masaj fierbinti si piele.
ajuta la ameliorarea tensiunii musculare si a durerii;
reduce stresul si anxietatea;
ajuta la somn si odihna;
poate ajuta la ameliorarea simptomelor bolilor autoimmune;
poate stimula imunitatea.
Masaj cu pietre calde este in general sigur. Totusi, exista anumite circumstante in care acest tip de masaj nu este recomandat. Medicul trebuie intrebat daca este permis masajul cu pietre calde in cazul urmatoarelor afectiuni: tulburare de coagulare a sangelui;
- arsuri ale pielii;
- ranile deschise;
- interventii chirurgicale in ultimele 6 saptamani;
- fracturi osoase sau osteoporoza severa;
- trombocitopenie (valori scazute ale trombocitelor);
- diabet.
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
8. Masaj capilar
Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente. Apoi urmează un masaj relaxant la nivelul gâtului, al umerilor și a părţii superioare a spatelui, pentru a îndeparta orice tensiune rămasă și a elibera toxinele.
eliberarea tensiunii, reduce stresul;
usurarea migrenii si a durerii de cap;
promoveaza cresterea parului;
reducerea tensiunii arteriale si a capului.
Nu exista contraindicatii in cazul acestui tip de masaj
Durată masaj
30'/60'
Preț
170/240 RON
9. Masaj thailandez
Masajul thailandez are caracteristici unice. Tehnicile folosite includ presopunctură, întinderi inspirate din yoga, călcat ușor pe spate şi compresii. Masajul thailandez este foarte minutios si se incepe cu talpile si urca pe picioare, coapse, spate, gat, maini, degete si se termina cu zona capului. Masajul scalpului este foarte important, fiind foarte multe terminatii nervoase in acea zona. Se preseaza cu palmele si degetele in puncte cheie ale corpului.Poate fi usor dureros, pentru ca in timpul masajului nu esti doar presat si apasat, ci si trosnit din toate incheieturile. Nu te speria, la final te vei simti mai drept si vei sta intr-o pozitie corecta si sanatoasa.
Masajul thailandez ajută la creșterea forței și a flexibilității, relaxând musculatura dureroasă sau tensionată. Totodată se îndepărtează stresul din corp și din minte. După ședință, vă veți simți cu adevărat ușurați și plini de energie.
Ca orice intervenție directă asupra unor structuri anatomice și fiziologice prin mobilizări, presopunctură și stimulare viscerală, există anumite precauții și contraindicații: hipertensiune, diabet, cancer, afecțiuni cardiace, patologii ale coloanei vertebrale
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
10. Masaj balinez
Terapia prin masaj balinez, originară din exotica insulă Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Aceasta este unică prin faptul ca reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie. În timpul terapiei sunt utilizate o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune, în combinație cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.
O ședință de masaj este împărțită în două etape: prima parte constă într-un masaj dinamizant, iar cea de-a doua într-un ritual relaxant. Masajul propriu-zis se desfășoară în felul următor: pacientul stă întins pe o masă de masaj, iar maseurul îi unge trupul cu uleiuri esențiale. Apoi începe masarea. Această primă parte a masajului este foarte energică, practicianul realizând masarea din cap până-n picioare. El face presiune asupra corpului, folosind vârfurile degetelor precum și antebrațele.
Ședința continuă cu o înlănțuire de mișcări de stretching ce sunt destul de blânde pentru piele. Efectuând întinderea, maseurul continuă să facă o presiune mai mică sau mai mare asupra anumitor puncte ale corpului. După această dinamizare a organismului, maseurul face o remodelare a corpului. Remodelarea este urmată de un masaj blând asupra cefei și spatelui.
Masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare si calm. Este profund relaxant, reinvie spiritual, tehnicile de masaj profund usureaza durerile articulare si musculare si este de asemenea benefic pentru accidente sportive.
Nu există contraindicații.
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
11. Masaj facial
Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul facial și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redând feței vitalitatea, strălucirea și luminozitatea și imbunătățindu-i tonusul natural.
Prin masajul facial se elimină toxinele și se îndepărtează celulele moarte, se stimulează circulația și se tonifică musculatura facială, având ca efect o reîntinerire miraculoasă.
Nu exista contraindicatii in cazul acestui tip de masaj
Durată masaj
30'/60'
Preț
170/240 RON
12. Masaj Hawaiian / Lomi Lomi
Masaj Lomi-Lomi, masajul Hawaiian. Lomi Lomi este o forma veche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Hawaiieni vad lucrurile in raport cu circulatia energiei, urmand conceptul ca o idée sau o credinta poate bloca circularea energiei, tensionand muschii. Lomi lomi ajuta la eliberarea blocajelor, dandu-i energiei o noua directie. Lomi lomi nu este o simpla experienta fizica. Ci si una care favorizeaza vindecarea la nivel mental, emotiv si sentimental.
Exista cateva carateristici ale masajului lomi lomi. Miscarile sunt fluide si ample, asemenea unor valuri care se plimba pe corp. Un alt aspect al acestui masaj este faptul ca pot fi masate mai multe parti ale corpului in acelasi timp. Spre exemplu, un antebrat poate masa umarul, iar celalalt soldul. Aceasta posibilitate ajuta pacientul sa se relaxeze complet pentru ca este foarte dificil pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua sectoare diferite.
Masajul lomi lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii si respiratorii, insomnie, scaderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme si lipsa de incredere in sine
Contraindicațiile la utilizarea masajului sunt boli infecțioase acute, temperaturi ridicate și intoxicații. Cu inflamație a ganglionilor limfatici și a cancerului, este puțin probabil să fie benefică, ci mai degrabă va face rău. Categoria de risc include persoanele vârstnice și copiii sub vârsta de cinci ani
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
13. Masaj fusion: thailandez, balinez, suedez si aroma terapie
O combinatie unica de masaj balinez, thailandez, suedez si cu aroma terapie menita sa va vindece trupul si sa va incante cu senzatii extraordinare Masajul se face pe o saltea specifica masajului thailandez si imbina tehnicile occidentale cu filosofia orientala. Se recomanda minim 90 de minute, avand in vedere ca este un mix de 4 masaje
- indeparteaza stresul din corp si minte,
- relaxeaza musculatura,
- activeaza circulatia sangvina si limfatica
- ajuta la atenuarea stresului si oboselii cornice
hipertensiune, diabet, cancer, afecțiuni cardiace, patologii ale coloanei vertebrale
Durată masaj
1h 30 min/2h
Preț
260/350 RON
14. Masaj cu aroma terapie
O experienta spa unica prin efectele multisenzoriale!
Un masaj complet, destinat relaxarii musculare si hidratarii.Uleiurile esentiale au fost folosite in scopul mentinerii frumusetii si sanatatii din cele mai vechi timpuri, si se bazeaza pe proprietatile active ale uleiurilor esentiale extrase din plante. Terapia cu uleiuri esentiale mentine starea de sanatate, imbunatateste buna functionare a intregului organism, energizeaza sau relaxeaza in functie de uleiul folosit. Receptivitatea noastra la arome este foarte mare, si efectul lor asupra corpului si mintii este resimtit imediat. Alege uleiul de masaj in functie de nevoile corpului: lavanda pentru relaxare, portocala si scortisoara pentru revitalizare sau mango pentru hidratarea pielii.
- Relaxeaza musculatura corpului
- Induce o stare generala de bine
- Activeaza circulatia sangvina si limfatica
- Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
- Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect
Nu exista contraindicatii
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
170/240 RON
15. Drenaj limfatic
Acest tratament practic folosește atingeri fine și mișcări ritmice pentru a descompune țesuturile adipoase și a netezi suprafața pielii. Prin eliberarea zonelor în care apare cel mai adesea celulita, se activează procesul natural de vindecare al corpului. Aceasta poate stimula circulația sanguină și producția de colagen.
- indeparteaza stresul din corp si minte,
- relaxeaza musculatura,
- activeaza circulatia sangvina si limfatica
- ajuta la atenuarea stresului si oboselii cornice
hipertensiune, diabet, cancer, afecțiuni cardiace, patologii ale coloanei vertebrale
Durată masaj
1h
Preț
170 RON
16. Masaj Trigger point/terapeutic/medical
Masajul medical/terapeutic, este considerat o formă de tratament paramedicală în urma unei afecţiuni şi nu numai. Acesta se realizează pe zona tensionată, în scopul de a ameliora simptomele apărute. Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală şi este un bun tratament pentru afecţiunile motorii.
Masajul Trigger point este o forma de masaj terapeutic de refacere, asemanator masajului deep tissue, in care se aplica presiuni directe pe anumite puncte specific ale muschilor cu scopul de a reduce tensiunea acestora si a ameliora durerea. Punctele trigger se formeaza ca urmare a unei traume la nivelul fibrei musculare, ca urmare a suprasolicitarii musculare, a unei posture incorecte, a unui traumatism, a unei inflamatii, a unui dezechilibru electrolitic, a unor infectii, a caldurii, a frigului, sau a stresului.Activarea trigger point-urilor cauzeaza dureri intense atat in muschiul afectat cat si in alta zona a corpului.
Aceasta combinatii de terapii se adreseaza persoanelor care au contracturi musculare, care au migrene, persoanelor care au dureri in anumite zone ale corpului, precum si celor care au dureri cronice rezistente la tratamente traditionale. Beneficiile acestui tip de masaj:relaxarea tesutului muscular, cresterea mobilitatii musculare si articulare, eliberarea endorfinelor, restabilirea troficitatii la nivelul leziunilor usoare, corectarea posturii si a aliniamentului corpului;cresterea mobilitatii si stabilitatii articulare;
cresterea flexibilitatii; reducerea contracturilor musculare; recuperarea si cresterea fortei si rezistentei musculare; reeducarea coordonarii si echilibrului; cresterea capacitatii organismului la efort.
boli cardiace grave, hipertiroidie, epilepsie, boli de piele, boli oncologice
Durată masaj
1h / 1h30min
Preț
190/270 RON
17. Masaj pentru bebelusi
Masajul bebelușului este recomandat atât de medicii pediatri, cât și de către neonatologi, pentru că are numeroase beneficii. Poate fi realizat încă din prima săptămână de viață, dar este important să fie efectuat cu grijă, astfel încât să fie perceput de bebeluș ca un moment de relaxare.Se maseaza toate partile corpului: picioare, spate,brate si burtica.
- ajută bebelușul să își fortifice musculatura
- previne constipația deoarece mișcările circulare pe burtică îmbunătățesc tranzitul intestinal;
- reduce nivelul de stres cauzat de toate lucrurile cu care cei mici intră în contact și pe care nu le cunosc;
- ameliorează durerile provocate de colici;
- crește calitatea somnului;
- stimulează circulația;
Nu există contraindicații.
Durată masaj
30min
Preț
90 RON
18. Masaj Hilot
Hilot este un masaj terapeutic care isi are radacinile in cultura traditionala din Filipine, care in tranducere inseamna “vindicator” si pentru care se folosesc frunze de banana. Aceasta terapie este realizata prin utilizarea unui ulei din plante, preincalzit, care odata aplicat va determina cresterea energiei corpului. Terapeutul va indeparta orice tensiune detectata prin aplicarea lenta a presiunii asupa unor puncte specifice care necesita detensionare, in acest fel realizandu-se restabilirea echilibrului minte-corp. Masajul Hilot ajută nu doar la îndepărtarea tensiunii musculare, ci este și un remediu pentru încheieturile dureroase și, în general, ajută la prevenirea bolilor.
Frunzele de banană acționează ca antioxidanți și reînnoiesc pielea, această terapie avand si efecte externe. De asemenea, sunt antiinflamatorii și analgezice, ideale pentru tratarea durerii.
Masajul Hilot nu are contraindicatii, totusi ar trebui sa anunatati din timp personalul salonului, in caz de boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respirtorii, alergii, sarcina, perioada menstruala abundenta.
Durată masaj
60 min / 90 min
Preț
170/240 RON
19. Masaj Deep Tissue
Masajul deep tissue (masajul profund al tesuturilor) este un tip de masaj care țintește masa musculară și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, cu scopul de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Contracturile musculare împiedică alimentarea cu nutrienți și oxigen, cauzând inflamația și permițând acumularea de toxine în țesuturi.
Manevrele folosite în masajul sunt asemănătoare masajului suedez cu mențiunea că presiunea este mai mare (dar reglabilă în funcție de gradul de sensibilitate) și prin folosirea antebrațelor sau a coatelor ca metodă de acces în punctele de contractură.
Printre beneficiile mesajului profund al tesuturilor se numara ameliorarea durerilor cronice, imbunatatirea mobilitatii corporale, eliminarea toxinelor din corp,reglarea presiunii arteriale,cresterea tonusului muscular, si reducerea simptomelor asociate cu bolile articulare.
probleme grave ale coloanei vertebrale
sarcina
probleme legate de sanatatea pielii.
Durată masaj
60min / 90min
Preț
170/240 RON
20. Bali Spa Signature Ritual
Bali Signature este un ritual complex, nu doar o sedinta de masaj. Terapia este inspirată de ritualurile ancestrale indoneziene de frumusețe. Sesiunea de răsfăț durează o oră și treizeci de minute, timp în care trupul și mintea evadează, se relaxează și se încarcă cu energie.
Se numește Signature - pentru că tu selectezi aroma uleiului esențial care va fi folosit si care împreună cu laptele si sarea terapeutica stimuleaza procesele naturale de vindecare, accelerareza eliminarea reziduurilor metabolice si reglează circulația sanguină şi limfatică la nivelul întregului organism, creand o stare generală de bine.
Accelerareza eliminarea reziduurilor metabolice, reglează circulația sanguină şi limfatică la nivelul întregului organism
Acest tip de masaj nu are contraindicatii, totusi ar trebui sa anunatati din timp personalul salonului, in caz de boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respirtorii, alergii, sarcina, perioada menstruala abundenta.