EPILARE DEFINITIVA

 

Epilare definitivă cu laser diodă Elysion Pro de 2000 W

Piele catifelată fără durere, fără fire de păr crescute sub piele

Epilarea definitivă cu laser are scopul de a elimina permanent părul de pe corp sau de pe față prin folosirea energiei luminoase a laserului. Părul nedorit este o problemă frecventă atât la femei, cât și la bărbați. Lama de ras, ceara sau aparatul epilator produc rezultate temporare și pot fi folosite pe zone relativ mici. Elysion este cel mai eficient sistem de epilare definitivă ce utilizează laserul dioda. Epilarea cu laser dioda Elysion este folosită pentru a elimina complet și pentru totdeauna zonele mici și mari de păr nedorit de pe față sau corp. Dacă până acum, epilarea definitivă era dureroasă și se adresa în general persoanelor cu o structură mai groasă a firului de păr, dispozitivul de epilare cu laser diodă Elysion dă rezultate extraordinar de bune inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de structura firului de păr, fără durere.

Elysion Pro utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării definitive, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi. Scapă de părul nedorit din zona axilei sau inghinală, de pe brațe, picioare, spate sau piept cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Non-invaziv, fără durere, fără restricții și cu rezultate excelente, Elysion Pro este certificat medical, 100% sigur, fără efecte secundare.

Cum funcționează epilarea definitivă cu laser diodă Elysion?

Laserul aparatului Elysion are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte (10J-10Hz în 20 milisecunde). Tehnica folosită în realizarea acestui echipament se bazează pe cele mai noi aplicații din domeniul tehnologiei laser. Aplicatorul Elysion Pro a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte dispozitive laser de pe piață, Elysion difuzează uniform energia la fiecare folosire. Laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă, ceea ce îi permite să ofere rezultate mult mai bune decât orice alt laser de epilare.

De asemenea, asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și împiedică apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile din jur, energia termica fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Cui se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu dispozitivul Elysion Pro se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape definitiv de părul din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile după 2 ședințe. După efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată va cădea treptat după 2 săptămâni.Tehnologia utilizată de Elysion Pro ne permite să atingem rezultate extraordinare atât pe pielea închisă la culoare, pe pielea bronzată sau sensibilă, în cazul persoanelor cu densitate foliculara mare și păr închis la culoare (întâlnită în general la bărbați), dar și pe zone cu fire de păr fin. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365 din 365 de zile, vizând toate fototipurile.

Pe ce zone ale corpului se poate face epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro se poate face pentru orice zonă a corpului, fiind eficientă, sigură și nedureroasă.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

 

Avantajele tratamentului

 • Se poate realiza vara. Chiar și pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament.
 • Aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.
 • Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale ședințelor.
 • Sistem de răcire controlat. Aplicatorul aparatului încorporează sistemul „Crystal Freeze”, care reglează temperatura automat și constant, astfel încât procedura de epilare este 100% sigură.

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de epilare definitivă cu laserul Elysion Pro durează de la 5 minute/axila până la 1 oră circa, full body. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 8 – 10 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni. Părul crește în etape iar fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă. Din acest motiv, pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere, sunt necesare mai multe ședințe. Pe anumite zone, cum ar fi regiunea feței la bărbați sau zona inghinală la femei (unde gradul de sensibilitate este ridicat iar intensitatea laserului trebuie ajustată astfel încât epilarea să fie suportabilă), va fi nevoie de mai multe ședințe. Pe față (bărbie, mustață, perciuni), epilarea se face mai frecvent, la 4 săptămâni, iar pe restul corpului la 6 – 8 săptămâni. Rezultatele individuale pot varia, iar unii pacienți pot necesita mai multe ședințe, în funcție de cantitatea și structura firului de păr, dar și de problemele hormonale. Este de asemenea foarte important să nu fie abandonate ședințele de epilare după primele rezultate, întrucât în maxim 1 an trebuie reluate de la capăt.

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

În general, toți pacienții au observat rezultate chiar după prima ședință. În funcție de zonă și de structura firului de păr este necesar un număr diferit de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr. După prima ședință firele de păr vor crește normal până la 10-14 zile, când încep să se desprindă de rădăcină.Rezultate epilare definitiva dupa 3 sedintePentru a păstra permanente rezultatele epilării definitive este recomandată 1 ședință de întreținere la un interval de 8 luni.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laser diodă Elysion?

Persoanelor cu dispozitiv metalic sau implant, celor care suferă de epilepsie, lupus sau sclerodermie le este interzisă epilarea definitivă. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot fi supuse acestui tratament. Epilarea definitivă este contraindicată în cazul plăgilor deschise sau suprainfectate, a ulcerațiilor, escarelor, cicatricilor recente, a leziunilor precanceroase sau canceroase la nivel cutanat, a infecțiilor virale sau bacteriene la nivelul zonei tratate. Este mai mult decât posibil ca în cazul unui machiaj semipermanent sau a unui tatuaj în zona tratată să nu fie indicată epilarea definitivă.

Este epilarea definitivă sigură?

Procedura de epilare definitivă cu Elysion Pro este sigură, având o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Sistemul Crystal Freeze reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul să fie sigur 100% .Sistem de racire laser de epilare definitiva Elysion Pro este printre cele mai riguroase din lume.

Pregatirea inainte de tratament

Începând cu 4 săptămâni înainte de prima ședință și pe toată durata epilării cu laser, vor fi respectate următoarele instrucțiuni:

 • Pe zona care urmează a fi epilată cu laser nu trebuie aplicată ceară sau smuls firul de păr cu aparate de epilat sau cu penseta, cu cel puțin 4 săptămâni înainte;
 • nu este recomandată nici crema depilatoare întrucât poate afecta calitatea rădăcinii firului de păr. Pe toată perioada ședințelor de epilare cu laser este interzisă epilarea cu ceară.
 • Intre ședințe se va folosi doar aparatul de ras deoarece foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic în care fazele active alternează cu cele de repaus.Este interzisă absolut orice formă de smulgere a firului de păr: penseta, electroliza etc.
 • Înainte de a vă face programarea luați în calcul să nu fiți la menstruație sau imediat înainte de această perioadă.
 • În dimineața zilei în care veniți la ședința de epilare, zona care urmează a fi epilată trebuie rasă cu lama, cu grijă pentru a evita iritarea zonei sau răni, pe care este interzis să aplicăm laserul.
 • Firul de păr trebuie să fie cât mai scurt, pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil. Nu este necesar ca firul de păr să depășească suprafața pielii.
 • Înainte de ședința de epilare definitivă este interzis consumul de medicamente fotosensibile: antiinflamatoare, antibiotice, antidepresive – în funcție de prospect și a vitaminei A.
 • Cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat cu laser vor fi sistate:
  • ședințele de bronzare de orice fel (expunerea la soare, solar, bronzarea organică, aplicarea oricărui produs autobronzant sau destinat pigmentarii pielii etc.) Este recomandată evitarea expunerii la soare, pe zona epilată 5 – preferabil 7 zile, înainte și după tratamentul de epilare definitivă.
  • alte proceduri laser pe aceeași zonă. Modificarea pigmentului natural al pielii dumneavoastră va modifica răspunsul la epilarea cu laser și va îngreuna obținerea rezultatului dorit, mărind numărul de ședințe necesare pentru epilare definitivă.
  • În cazul în care ați suferit arsuri solare în zonele vizate de tratament, cu mai puțin de 1 săptămână înainte de epilare definitivă, vă rugam să ne contactați pentru a stabili împreună cu un specialist protocolul primei ședințe.
 • Cu minim 1 săptămână înainte de ședința de epilare vor fi sistate:
  • folosirea unor creme exfoliante, cum sunt cele cu Retinol, Differin, Acid Glicolic, Alpha Hidroxizi, creme acide de orice fel;
  • efectuarea unor tratamente cosmetice de exfoliere, microdermoabraziune, tratamente pe baza de creme acide gen A-HA.
 • Dacă trebuie să stați mult afară, expusă la soare, timp de minim 3 – 4 zile folosiți cremă de protecție solară – factor de protecție SPF 50+ pe suprafața pe care a fost făcută epilarea cu laser; repetați protejarea cu cremă SPF 50 a zonelor epilate cu laser la fiecare câteva ore.
 • Vă rugăm ca, înainte de fiecare ședință de epilare cu laser la care vă prezentați, să evitați folosirea oricărui fel de cremă, parfum, odorizant sau orice fel de produs cosmetic sau medical în zonele pe care facem epilarea.
 • În cazul în care, în prezent sau în trecut, ați acuzat erupții de herpes în zonele vizate de epilarea definitivă, vă rugăm să solicitați medicului dumneavoastră administrarea unui tratament medicamentos preventiv, pe care să îl urmați cu o săptămână înainte de prima ședință.
 • Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona care urmează a fi epilată.
 • Administrarea vitaminei C cu 7 zile înainte de tratament poate ajuta.

 

VACUUM

Aparatul Slim Contour combina tehnologiile RF si de vaccum intr-un singur device stabil si comfortabil. Adoptand o metoda neinvaziva de tratament, acest aparat este mult mai sigur, avand manipuli de marimi diferite, pe care ii putem folosi pentru precizie si acuratete.

Principiile tratamentului

 • Tehnologiile de vacuum: avand o putere de aspiratie mare, aparatul actioneaza asupra pielii pe niveluri diferite, astfel incat energia va actiona mai bine in tesutul subcutanat (stratul de grasime). Vaccumul poate accelera circulatia sangvina, imbunatatind metabolismul. Actioneaza si la nivel muscular, astfel incat pielea se va relaxa, reducand oboseala pielii si a muschilor. Lumina cu infrarosu va face pacientul sa se simta comfortabil pe toata durata tratamentului.
 • Tehnologia cu Radiofrecventa: radiofrecventa, pe scurt RF, reprezinta, in linii mari, frecventa inalta ale undelor electromagnetice. Ceea ce numim curent la frecventa inalta, este actiunea prin care curentul isi schimba frecventa de mai mult de 10.000 ori pe secunda, acesta fiind curentul de frecventa inalta. RF are ca principiu de functionare incalzirea fibrelor de colagen, pana la o temperatura de 45-65 grade Celsius direct in stratul dermic. Dupa ce fibra de colagen va fi contractata, pielea lasata va fi intinsa, in timp ce fibra de colagen se va regenera gradual in asa fel incat pielea sa ramana elastica, obtinand rezultate precum piele intinsa, cu efect de lifting si reducerea liniilor fine.
 • Lumina rosie de 650 nm si lumina cu infrarosu: manipulul poate elibera pana la 650 nm lumina cu infrarosu (maximum 20W) care penetreaza straturile epidermice ceea ce ajuta la dilatarea vaselor capilare, la stimularea circulatiei sangelui si a intregului sistem limfatic, in asa fel incat zona tratata va avea un supliment de oxigen. In timp ce infrarosu actioneaza pe intreaga lungime a zonei tratate, ajutand la eliminarea grasimii din straturile subcutanate ale pielii.

Beneficiile folosirii tratamentelor cu vacuum

 • Topirea si inlaturarea grasimii.
 • Intinderea pielii, efect de lifting pentru zona fesiera si modelarea taliei.
 • Remodelarea corpului dupa nastere, elimnarea vergeturilor si a efectului de coaja de portocala.

Pierderea in greutate, arderea grasimilor si efect de lifting al pielii.

REZULTATE: